Što je kašalj i zašto kašljemo?

Master of Pharmacy - pomoć pri ublažavanju nadraženih gornjih dišnih putova

Kašalj, bilo da se radi o produktivnom ili o suhom kašlju, uvijek izaziva nelagodu i iritaciju dišnih puteva. No, ne brinite se! Master of Pharmacy pripremio je olakšanje za svakoga tko se bori s ovim neugodnim simptomima. Master of Pharmacy tekući dodaci prehrani Broncho Relief i Broncho Release pomno su formulirani na temelju ljekarničke tradicije.

Olakšanje kod produktivnog kašlja– Broncho Release

Vodite rat sa produktivnim kašljem? Broncho release može pomoći. Zajedničko djelovanje lista timijana i korijena jaglaca pružaju umirujuće i ublažujuće djelovanje na grlo, ždrijelo i glasnice, dajući potrebno olakšanje kod nadražene sluznice te podršku u očuvanju zdravlja gornjih dišnih puteva.

Umirujuće djelovanje kod suhog kašlja – Broncho Relief

Ako ste u potpunosti izmoreni od teškog i suhog kašlja, tu je Broncho Relief. Ovaj tekući dodatak prehrani sadrži trputac koji ublažava nadražaj grla i ždrijela te  bijeli sljez i matičnjak koji ublažavaju osjećaj grebanja grla. Osjećaj iritacije i nelagode te osjetljivost i nadraženost će se smanjiti. S Broncho Reliefom nadraženost grla postat će prošlost.

Šećer i gluten? Ne hvala! Broncho Release i Broncho Relief ne sadrže ove sastojke, čineći ih tako prikladnim izborom za sve.

Ne čekajte – osigurajte si olakšanje na prirodni i učinkoviti način te se vratite svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih smetnja. Pronađite ih u najbližoj ljekarni već danas.

Timijan i jaglac djeluju umirujuće i ublažujuće na grlo, ždrijelo i glasnice. Bijeli sljez i matičnjak ublažavaju osjećaj grebanja grla i ždrijela. Trputac ublažava nadraženost grla, ždrijela i glasnica.

Važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Proizvodi